top of page

Köp dina vitvaror av oss - och lägg till installation, så tar vi hand om alltihopa.

Du behöver inte tänka på något. Atani Service sköter kontakten med hyresgästen och hanteringen av produkterna. 

Våra processer för att hantera installationer av vitvaror har utarbetats under 7 års tid. Vår gedigna erfarenhet och effektiva logistik ger dig som fastighetsägare eller förvaltare stort värde. Låt oss ta hand om hela ärendet och få dina vitvaror utbytta snabbt och korrekt till rimliga priser med nöjda hyresgäster!

Nedan följer en kort sammanfattning på hur det kan se ut när du beställer installation av vitvaror hos oss:

Ordermottagning

Atani Service tar emot er beställning på telefon eller mejl.
Oavsett reparation eller installation ser de till att du får professionell service. Ingen fråga är irrelevant, de finns här för er skull.  

 

Samordning
Atani Service beställer produkterna. När dessa ankommer till vårt lager ringer ORDERMOTTAGNING till hyresgästen, företaget eller privatpersonen som lagt ordern. Då bokas en tid för leverans och installation, som ska passa båda parter.
Godsmottagning till vårt lager
Allt gods kontrolleras och omhändertas samt administreras av vår lagerpersonal.
1. HEMLEVERANS

Vi levererar produkten hem till dig på uppgjord tid. Kontrollera att produkten går in genom dörröppningar, passager och eventuella hissar eller trappor. Vid köp av endast hemleverans levereras beställning till tomtgräns/port. Vid köp av endast hemleverans är grund leverans till tomtgräns, välj till installation för att få produkterna inburna.

 

2. INSTALLATION 

När vi installerar varan börjar vi med att koppla bort din gamla produkt. Sedan bär vi in och monterar samt installerar din nya vitvara där du vill ha den. Se till att det finns el, vatten och ett avlopp i direkt anslutning om produkten kräver det. Installationen sker på befintligt eluttag. När installationen är klar testar vi att allt funkar som det ska.  

 

3. BORTFORSLING 

När vi är klara med installationen tar vi hand om allt emballage och din gamla vitvara och kör bort detta för återvinning. Vid köp av endast hemleverans och bortforsling ska produkten som ska återvinnas lämnas av vid tomtgräns/port. 

mejl: info@atani.se

 
 
 
 
 
 
bottom of page