top of page

 ATANI SERVICE AB

Ständig utveckling, ständig förbättring

Atani Service AB har sedan starten 1 november 2017 växt med våra kunders förtroende och medarbetares engagemang. Bara de senaste åren har vi lyckats fördubbla vår förmåga att skapa nytta för våra kunder, och vi ser inga tecken på att framtiden visar något annat. Vår solklara ambition är att leda utvecklingen inom vår bransch och att vara bäst!

Om du har frågor är du självklart välkommen att kontakta oss.

Så mycket mer än Vitvaruservice

Atani Service  kärnverksamhet är installations- och servicetjänster inom hem-/fritidsprodukter. Genom att kombinera dessa teknik- och tjänsteområden tar vi ett helhetsgrepp om de flesta delar av ert hem-/fastighets tekniska funktion.

Vardagen är som en maskin där minsta krångel kan få allt att stanna

Vi hjälper idag allt från dig som privatperson till globala tillverkare. Vi arbetar efter tesen att om något kan gå fel, så gör det förmodligen det, och oftast vid sämsta möjliga tidpunkt. Till exempel mitt i på natten eller under en helg. Vi är alltid beredda – du kan lämna oron och stöket till oss.

Hos oss hittar du din Personliga Servicetekniker

En person som kan dina maskiner och vet vad de behöver för att fungera så som du förväntar dig.

När du bokar service eller installation hos Atani Service är det din Personliga Servicetekniker som besöker dig. Han eller hon har specialutbildning på de varumärken vi jobbar med och är certifierad av tillverkaren. Din tekniker utför alltid service och reparationer med säkra, pålitliga Originaldelar. Allt för att din maskin ska fungera säkert och tryggt.

En kontaktperson tar hand om allt

Att ha en person som ansvarar för hela processen gör din kontakt med oss enklare, snabbare och lite mer personligt. Din Personliga Servicetekniker, utför arbetet, ansvarar för utförande och leverans samt svarar på frågor kring den service eller de reparationer som utförts.

På så sätt får du bättre insyn och förståelse i det arbete vi utför.

Affärsidé

Med våra kunders mål som drivkraft arbetar vi innovativt med att utveckla våra servicetjänster, så att de kan vändas till möjlighet. Med kreativitet och kompetens skapar vi unika värden och med vårt sätt att vara skall vi tillföra energi och kraft att förnya.

Förtroende

Att förstå hur vi förtjänar förtroende och när vi skall ge förtroende, är själva blodomloppet i vår verksamhet. Det syresätter kreativitet, självförtroende, glädje och allt annat som ger oss förutsättningar att bli bäst.

bottom of page