top of page
service-800x440fw-404393485_edited.jpg

Service av vitvaror Skåne

Vi erbjuder service av vitvaror i hela skåne. Vitvaruservice är vanligtvis löpande och förebyggande, med syfte att minimera risken att maskiner går sönder eller får driftavbrott. Men vi erbjuder även service på avrop. Service på avrop betyder att du alltid kan höra av dig till oss för snabb och omgående service. Vi utför service och förebyggande underhåll på tvättmaskiner, torktumlare, manglar, torkskåp, kylskåp och spisar. 

Våra tekniker har lång erfarenhet och är vana att arbeta med produkter från alla ledande varumärken som Cylinda, Electrolux, Siemens, Miele, Bosch, Zanussi, Husqvarna, Elektro Helios, Antifukt, Wascator och PODAB.

Vi anpassar oss självklart efter dina behov. Vi utgår från Malmö och arbetar i hela skåne

När du bokar service hos oss kan vi också hjälpa dig att se över din energiförbrukning och optimera energianvändningen. På så sätt kan du spara pengar och få ut mer av dina produkter. Dessutom innebär eventuella reparationer och justeringar att dina vitvaror kan hålla ännu längre. Förutom att du sparar pengar bidrar våra service underhåll till att minimera klimatpåverkan. Det tycker vi på atani AB. Vi vill arbeta för en ljusare framtid och gör vad vi kan för att dra vårt strå till stacken. 

Hör av dig till oss idag på 

IMG-20220916-WA0008[1916]_edited.jpg
bottom of page